HTML

Friss topikok

LED óra

Ziiiro óra, LED óra, LED karóra, LEDes óra, Seahope, Tokyoflash óra, japán kütyü, design óra, party óra, világítós óra, sci-fi óra, high-tech óra, watch, uhr, hodinky

Kisai Tenmetsu Alumínium LED óra

2010.09.09. 22:01 ledora

A Kisai Tenmetsu Alumínium LED óra egyesíti magában a mérnöki precizitást és az elkápráztatóan pompás dizájnt. Japánban készült, minden darab egyedi sorszámmal van ellátva.

A ház és a szíj alumíniumból készült, mind a tíz konvex akril lencse háromszínű LED megvilágítást rejt. Gombnyomásra kijelzésre kerül az idő, először az órák száma, utána a percek száma, utána a hónap, majd a nap. Minden jelzés esetén a pirosan világító LED tizenöt, a sárga öt, a zöld pedig egy egységet jelent.

Az idő megjelenítése után tizenkét percig percenként egy színes LED animáció kerül megjelenítésre, ami életre kelti az órát.

Infó: www.ledorak.com

 

Szólj hozzá!

Címkék: óra led karóra ledes kisai tenmetsu

A bejegyzés trackback címe:

https://ledora.blog.hu/api/trackback/id/tr792284558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása