HTML

Friss topikok

LED óra

Ziiiro óra, LED óra, LED karóra, LEDes óra, Seahope, Tokyoflash óra, japán kütyü, design óra, party óra, világítós óra, sci-fi óra, high-tech óra, watch, uhr, hodinky

Kisai Round Trip LED zsebóra

2010.10.17. 13:31 ledora

A Kisai Round Trip LED zsebóra egy rendkívül innovatív termék, amely egyesíti magában a tradícionális zsebórák örökségét és a modern LED órák újításait. Az óra háza polírozott rozsdamentes acélból készült, a számlap fekete színű, amely mögött háromszínű LED megvilágítás került beépítésre.

Gombnyomásra egy beprogramozott LED animáció után kijelzésre kerül az idő. Az órát a belső, narancs színű LED körön villogó elem jelzi, a percek száma a külső LED körön villogó elemek segítségével határozható meg: a kék elemek háromperces egységeket jelölnek, míg a zöld elemek az ehhez adandó egyperces egységeket jelölik.

A LED animáció 18 és 24 óra között 15 percenként megjelenítésre kerül, de ez a funkció kikapcsolható. Az akkumulátor USB kábel segítségével tölthető.

További infó: www.ledorak.com

Szólj hozzá!

Címkék: japan trip led pocket round zsebóra watch kisai

A bejegyzés trackback címe:

https://ledora.blog.hu/api/trackback/id/tr922378443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása