HTML

Friss topikok

LED óra

Ziiiro óra, LED óra, LED karóra, LEDes óra, Seahope, Tokyoflash óra, japán kütyü, design óra, party óra, világítós óra, sci-fi óra, high-tech óra, watch, uhr, hodinky

Tokyoflash Barcode óra

2012.10.02. 22:26 ledora

Barcode_012.jpg

A legendás Tokyoflash Barcode egy méltán népszerű óra. Igazán feltűnő darab, ékszerként is funkcionál. Puszta megjelenése is vonza a tekinteteket, ezt csak erősíti a bekapcsolható automatikus LED animáció!

The legendary Tokyoflash Barcode watch deserved its popularity. Besides an attractive timepiece, it serves as a jewel as well. It is equipped with an automatic light up feature, to lure even more attention!

Info: www.ledorak.com

Szólj hozzá!

Címkék: design kütyü japán led japanese minimal barcode watch tokyoflash futuristic ledes hodinky mutató nélküli

ZIIIRO Celeste Gunmetal óra

2012.09.29. 20:37 ledora

celeste_gunmetal_snapshot_1348942807.png_600x600

Metálszürkében is ütős!

http://www.ledorak.com/Ziiiro_Celeste_Gunmetal_Mono_ora.html

Szólj hozzá!

Címkék: design gadget ajándék minimal extravagáns watch celeste ziiiro

ZIIIRO Celeste óra

2012.08.23. 21:01 ledora

Celeste_black_mono_front_b.jpgSzeretnél egy garantáltan egyedi órát? Akkor neked találták ki a ZIIIRO Celestét. Az óra több szempontból is ritkaságnak számít. Az időt egyedi módon, két áttetsző színes lemez jelzi. Az óra házát és a szíját a szilícium völgyben is használatos PVD technológiával tették kopásmentessé.

The ZIIIRO Celeste watch is guaranteed to be unique. The watch has many rare features. It displays the time using two transparent colored disks. The case and the strap of the watch is finished with PVD technology, which prevents it from scratches.

Szólj hozzá!

Címkék: design kütyü óra gadget karácsony ajándék minimal extravagáns watch karóra original celeste mutató nélküli ziiiro PDV

EOS New York Marksmen óra

2012.01.29. 12:03 ledora

Marksmen0s.jpgAz EOS Marksmen műanyagból készült, tiszta narancssárga színben. A számlap kerete forgatható, 12 óránál kiemelt jelöléssel. A számok jelölései fluoreszkálnak. Japán kvarc szerkezet hajtja a három mutatót. A mutatók szintén fluoreszkálnak.


The EOS Marksmen is an all plastic watch, featuring an all orange case with a rotating bezel and a raised index at the 12:00 position. It has a flat white dial with luminous indexes for the hour markers. The Marksmen has Japanese three hand quartz movement and hands that glow in the dark.

Info:

www.ledorak.com

Valentin napra tökéletes ajándék!

Szólj hozzá!

Címkék: design new york óra gadget party orange minimal eredeti neon watch karóra uhr hodinky EOS

EleeNo Retro Telephone óra

2011.11.30. 22:27 ledora

retro_wh1s.jpgA régi tárcsázós telefon inspirálta az Eleeno Retro Telephone óra tervezőit. A tárcsák az óra járásával megegyező irányban fordulnak, így tűnnek elő a számok az óra számlapján. Retró!

The classic rotary dial telephone is the inspiration for Eleeno Retro Telephone Japanese analog watch design. Silver discs beneath the screen move in a clockwise direction, revealing numbers beneath the circles to indicate the time.

Info:

www.ledorak.com

Karácsonyra tökéletes ajándék!

Szólj hozzá!

Címkék: retro design bőr kütyü óra japán gadget japan japanese minimal eredeti extravagáns órák hellókarácsony watch karóra tokyoflash telephone uhr hodinky eleeno mutató nélküli

EleeNo Eye Test óra

2011.11.21. 20:26 ledora

eyetest_wh1_s.jpgAz EleeNo Eye Test egy minimál design, a külső íven haladó pont jelzi az órákat, a belső íven elhelyezett megszakítás jelzi a perceket. A nehézséget - és innen az óra neve - az adja, hogy a számlap és osztások nem szerepelnek az órán.

 EleeNo Eye Test is a minimal watch design, with hours shown on the outside by the circle, in the same position as numbers on a clock. Minutes are shown by the inner ring, the gap in the circle indicating the current minute.

 Info:

www.ledorak.com

Karácsonyra tökéletes ajándék!

Szólj hozzá!

Címkék: design óra japán gadget japanese minimal eredeti extravagáns órák hellókarácsony watch karóra tokyoflash seahope uhr eleeno mutató nélküli

EleeNo Orbit óra

2011.11.12. 20:53 ledora

Az EleeNo Orbit óra számlapján látható, hogy az idő úgy halad a pályáján, mint egy bolygó a napja körül. Az óra japánban készült. A designja letisztult, ám mégis szemet gyönyörködtető.

 

Take a look within the two rings on the face of the EleeNo Orbit slim Japanese watch design and you'll realize that the time is in Orbit.

 

Info:

www.ledorak.com

  

Szólj hozzá!

Címkék: design óra japán japanese minimal watch orbit tokyoflash eleeno

Kisai Sensai Silver LED óra

2011.09.26. 23:00 ledora

Kisai Sensai Silver LED óra precíz japán tervezés eredménye. Az óra előlapjának különleges mintázata és az akril lencsék mögött elhelyezett remekül fénylő LED-ek biztosítják az egyedi megjelenést.

Az óratest és a szíj alumíniumból készült, így egyben könnyű viselet és rendkívül tartós.

Gombnyomásra történik az idő megjelenítése. Ha be van kapcsolva az animációs mód, az idő megjelenítése után 12 percig, percenként egy animáció kerül megjelenítésre, ami éjszaka különösen jól néz ki.

További infó:

www.ledorak.com

Youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=GULTFO04Nlk&feature=player_detailpage#t=9s

Szólj hozzá!

Címkék: design óra gadget led japanese silver alumínium karóra tokyoflash aluminium ledes kisai sensai

EOS New York Mixtape óra

2011.08.24. 21:34 ledora

A magnókazetták kihalófélben vannak, de még sokáig nem fogjuk elfelejteni őket. Az EOS New York Mixtape óra segít a régi emlékek felidézésében.

Az óra minden részletében az igazi magnókazettákat idézi, a mutatók a jobb oldali tekercsen kerültek elhelyezésre.

Retro rajongóknak kötelező!

További infó:

www.ledorak.com

Szólj hozzá!

Címkék: retro design bőr kütyü óra gadget tape kazetta mixtape new york eos eredeti watch karóra

Seahope 12-5-9 C Black LED óra

2011.05.31. 22:52 ledora

A Seahope 12-5-9 C Black LED óra egy rendkívül elegáns megjelenésű óra. Az óratok anyaga acél, amelynek a külső felülete szálfényezéssel van ellátva. A szíj eredeti bőrből készült.

Az idő gombnyomásra, egy random animáció után olvasható le a szokásos módon: órák bal oldalt, tízpercek lent, percek jobb oldalt.

Kék, fehér, valamint piros LED-es kivitelben elérhető.

További infó:

http://www.ledorak.com

Youtube:

http://www.youtube.com/user/LEDorak#p/u/3/ea-q12y5A3E

Szólj hozzá!

Címkék: design bőr kütyü óra japán led eredeti watch karóra ledes seahope

Seahope 12-5-9 Q LED óra

2011.05.11. 22:02 ledora

A 12-5-9 Q  LED óra fekete és ezüst kivitelben, piros, zöld és sárga színű LED-ekkel elérhető. Egy futurisztikus design, melynek háza, szíja és a csatja rozsdamentes acélból készült.
 

Gombnyomásra egy villódzó LED animáció kerül megjelenítésre, majd a világító LED-ek jelzik az időt. Leolvasása nem egyértelmű, az alábbi linken megtalálható a leolvasás szabálya is.


További infó: http://www.ledorak.com

Szólj hozzá!

Címkék: design kütyü óra japán gadget led watch karóra tokyoflash ledes seahope q version uhr hodinky

Seahope 12-5-9 G Black LED óra

2011.03.23. 22:44 ledora

Az óratestet egy masszív fém blokk alkotja, amelybe 27 lyuk van vájva, mindegyik mögött egy-egy LED került elhelyezésre.  A bőrszíjas óra formatervezése letisztult, vonalvezetése éles, megjelenése abszolút egyedi!

A gombnyomásra megjelenő animáció után a felső LED csoport jelzi az órák számát, a középső a tízperces egységek számát, az alsó pedig a percek számát.

További infó: www.ledorak.com

Szólj hozzá!

Címkék: design óra japán led karóra tokyoflash ledes seahope g version

Seahope 12-5-9 C Silver LED óra

2011.02.14. 00:04 ledora

A Seahope 12-5-9 C Silver LED óra egy tekintélyt parancsoló design. Agresszív megjelenésű óra, amely ékszerként sem utolsó. Anyaga rozsdamentes acél, a külső felület szálfényezést kapott.

Az idő gombnyomásra, egy random animáció után olvasható le a szokásos módon: órák bal oldalt, tízpercek lent, percek jobb oldalt.

További infó:

http://www.ledorak.com

Szólj hozzá!

Címkék: óra japán led acél watch karóra ledes seahope

Seahope EG4 LED óra

2011.01.31. 23:37 ledora

Az EG4 LED óra fekete, kék, világoszöld vagy pink kivitelben elérhető. Mindegyik színösszeállítás  fiatalosságot, lendületet sugároz. Nappali fénynél az idő folyamatosan kijelzésre kerül az LCD kijelzőn, gombnyomással aktiválható a színes LED kijelző.


Gombnyomásra egy függőleges irányú LED animáció kerül megjelenítésre, majd a világító LED-ek jelzik az időt. Az idő leolvasása nem bonyolult: első oszlop óra, második oszlop tízpercek, harmadik oszlop: percek.

További infó: http://www.ledorak.com

Szólj hozzá!

Címkék: design óra japán party pink led karóra ledes seahope eg4

Seahope 12-5-9 B LED óra

2010.12.18. 23:15 ledora

Ez a futurisztikus sci-fi óra garantáltan felkelti a figyelmet.

A 12-5-9 B Silver LED óra kék, zöld vagy piros színű LED-ekkel elérhető. A szíj eredeti bőr, a LED-ek színével megegyező színű öltésekkel díszítve.

Gombnyomásra egy villódzó LED animáció kerül megjelenítésre, majd a villogó LED-ek jelzik az időt. Az óra az AVATAR című filmben is feltűnik.

Te hordanál ilyet?

További infó:

http://www.ledorak.com

Youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=RpD8oMoDN_Q

Szólj hozzá!

Címkék: design avatar japán led órák karóra ledes seahope 12 5 9

Kisai Satellite LED óra

2010.12.13. 21:57 ledora

A Kisai Satellite LED óra fekete ill. fehér színben kapható (kék vagy zöld színű LED-ekkel), a ház és a szíj műanyagból készült. Az óra USB kábellel tölthető, egy töltés kb. 3,5 órát vesz igénybe és kb. 1 hónapi használatra elegendő.

A Satellite-ról gombnyomásra leolvasható az idő: az órák számát a felső körön a hagyományos órák számlapja szerint elhelyezett villogó osztás jelzi, az ötperces csoportokat a bal alsó körön elhelyezett villogó osztás jelzi, míg a jobb oldali körön villogó LED-ek jelzik az egyperces egyésgeket.

További infó:

http:/www.ledorak.com

Szólj hozzá!

Címkék: design óra japán led karóra satellite tokyoflash ledes kisai

Kisai Wasted LED óra

2010.10.29. 00:07 ledora

A Kisai Wasted LED óra fekete ill. fehér színben kapható. Az óra USB kábellel tölthető, egy töltés kb. 3,5 órát vesz igénybe és kb. 1 hónapi használatra elegendő.

Gombnyomásra egy pillantás alatt leolvasható az idő: az órákat a külső körön a hagyományos órák számlapja szerint elhelyezett villogó számkorong jelzi, az ötperces csoportokat a belső körön elhelyezett villogó számok jelzik, míg a belül villogó LED-ek jelzik az egyperces egységeket.

További infó:

http://www.ledorak.com

Szólj hozzá!

Címkék: óra japán led karóra wasted ledes kisai

Neolog OS LED óra

2010.10.21. 23:20 ledora

Egy óra háromféle kijelzési mód!

Gombnyomással a NEOLOG OS LED óra három kijelzési módja közül választhatunk: hagyományos digitális, csoportosított rubrikák illetve dobókocka.

Az óra sziluettje homokórára emlékeztet, a szíj szilikonból készült. A nagy kontrasztú OLED kijelzőn az idő megjelenítése gombnyomásra történik.

További infó: http://www.ledorak.com/

Szólj hozzá!

Címkék: óra led oled karóra ledes neolog

Tokyoflash Fire LED óra

2010.10.19. 23:27 ledora

A Tokyoflash Fire LED óra szíja és az óratest egy egybefüggő egységet alkot. A polírozott rozsdamentes acél felület egy műanyag karszalagba van ágyazva. Japánban készült. A Tokyoflash Fire egy olyan ékszer, amely garantáltan felkelti a figyelmet.


A felső gomb megnyomásakor egy kifelé tartó X alakú LED animáció után kijelzésre kerül az idő: a sárga színű LED-ek az órák számát jelzik, a piros színű LED-ek a tízperces egységeket, míg a zöldek egyperces egységeket jelölnek (lásd mellékelt ábra).

További infó: www.ledorak.com

Szólj hozzá!

Címkék: design óra japán led fire karóra tokyoflash ledes

Kisai Round Trip LED zsebóra

2010.10.17. 13:31 ledora

A Kisai Round Trip LED zsebóra egy rendkívül innovatív termék, amely egyesíti magában a tradícionális zsebórák örökségét és a modern LED órák újításait. Az óra háza polírozott rozsdamentes acélból készült, a számlap fekete színű, amely mögött háromszínű LED megvilágítás került beépítésre.

Gombnyomásra egy beprogramozott LED animáció után kijelzésre kerül az idő. Az órát a belső, narancs színű LED körön villogó elem jelzi, a percek száma a külső LED körön villogó elemek segítségével határozható meg: a kék elemek háromperces egységeket jelölnek, míg a zöld elemek az ehhez adandó egyperces egységeket jelölik.

A LED animáció 18 és 24 óra között 15 percenként megjelenítésre kerül, de ez a funkció kikapcsolható. Az akkumulátor USB kábel segítségével tölthető.

További infó: www.ledorak.com

Szólj hozzá!

Címkék: japan trip led pocket round zsebóra watch kisai

Kisai Keisan Alumínium LED óra

2010.10.13. 21:41 ledora

A Kisai Keisan Alumínium LED óra egyesíti magában a mérnöki precizitást és az elkápráztatóan pompás dizájnt.

A ház és a szíj alumíniumból készült, négy konvex lencse fedi a kis energiaigényű LED-eket. Gombnyomásra kijelzésre kerül az idő, az órák száma az első és a második lencse alatt kigyúló számok összege adja, az első a tizes, a második az egyes helyiérték kijelzésére szolgál, míg a percek számát a két utolsó lencse alatt kigyúló számjegyek összege adja, itt is külön a tizes és az egyes helyiértékek. Az idő kijelzése után történik a dátum kijelzése, hasonló elven. Az idő kijelzése alatt a T, míg a dátum kijelzése alatt a D felirat villog a bal alsó sarokban.

Az idő megjelenítése után tizenkét percig percenként egy LED animáció kerül megjelenítésre, ami életre kelti az órát.

További infó: www.ledorak.com

Szólj hozzá!

Címkék: óra black led silver alumínium karóra aluminium ledes kisai keisan

Kisai Denshoku Alumínium LED óra

2010.10.05. 21:40 ledora

A Kisai Denshoku Alumínium LED óra egy jövőbemutató csuklóviselet. A neon sziluettje ihlette Denshoku a kiváló minűségű anyagok, a korszerű technológia és az intuitív dizájn ötvözete, az olyan emberek számára, akik meg akarják teremteni saját stílusukat.

A számlapon tizenkét neonszerű narancssárga rubrikája tökéletes összhangban van az egyedi tervezésű alumínium szíjjal és a hajszálér mintázatú alumínium házzal.

A tizenkét felvillanó rubrika jeleníti meg az időt, könnyen leolvasható formában. Gombnyomás után először az órák száma kerül megjelenítésre, majd a tízpercek száma, majd a percek száma.

Infó: www.ledorak.com

Szólj hozzá!

Címkék: óra led silver karóra ledes kisai denshoku

Pimp P2 Pusher LED óra

2010.09.12. 23:34 ledora

A Pimp órák külön stílusirányzatot teremtettek. A legújabb Pimp P2 Pusher LED óra háza lekerekített, szénfekete bőr óraszíjjal van ellátva.

A fekete polírozott óratok számlapján fehér LED-ek jelzik az időt, a tökéletes kontraszt révén rendkívül megkönnyítve a leolvasást.

Gombnyomásra a bal szélső oszlopról leolvasható az órák száma, míg a többi világító led egy-egy percet jelez. A számlap két oldalán elhelyezett számskála könnyíti a leolvasást.

Gombnyomásra egy spirál irányú fényjátékot jelenít meg az óra, majd ezután az időt. A fényjáték este hat és hajnali egy óra között kétpercenként automatikusan lejátszásra kerül.

További infó: www.ledorak.com

Szólj hozzá!

Címkék: óra pimp led karóra p2 ledes pusher

Kisai Tenmetsu Alumínium LED óra

2010.09.09. 22:01 ledora

A Kisai Tenmetsu Alumínium LED óra egyesíti magában a mérnöki precizitást és az elkápráztatóan pompás dizájnt. Japánban készült, minden darab egyedi sorszámmal van ellátva.

A ház és a szíj alumíniumból készült, mind a tíz konvex akril lencse háromszínű LED megvilágítást rejt. Gombnyomásra kijelzésre kerül az idő, először az órák száma, utána a percek száma, utána a hónap, majd a nap. Minden jelzés esetén a pirosan világító LED tizenöt, a sárga öt, a zöld pedig egy egységet jelent.

Az idő megjelenítése után tizenkét percig percenként egy színes LED animáció kerül megjelenítésre, ami életre kelti az órát.

Infó: www.ledorak.com

 

Szólj hozzá!

Címkék: óra led karóra ledes kisai tenmetsu