HTML

Friss topikok

LED óra

Ziiiro óra, LED óra, LED karóra, LEDes óra, Seahope, Tokyoflash óra, japán kütyü, design óra, party óra, világítós óra, sci-fi óra, high-tech óra, watch, uhr, hodinky

Kisai Keisan Alumínium LED óra

2010.10.13. 21:41 ledora

A Kisai Keisan Alumínium LED óra egyesíti magában a mérnöki precizitást és az elkápráztatóan pompás dizájnt.

A ház és a szíj alumíniumból készült, négy konvex lencse fedi a kis energiaigényű LED-eket. Gombnyomásra kijelzésre kerül az idő, az órák száma az első és a második lencse alatt kigyúló számok összege adja, az első a tizes, a második az egyes helyiérték kijelzésére szolgál, míg a percek számát a két utolsó lencse alatt kigyúló számjegyek összege adja, itt is külön a tizes és az egyes helyiértékek. Az idő kijelzése után történik a dátum kijelzése, hasonló elven. Az idő kijelzése alatt a T, míg a dátum kijelzése alatt a D felirat villog a bal alsó sarokban.

Az idő megjelenítése után tizenkét percig percenként egy LED animáció kerül megjelenítésre, ami életre kelti az órát.

További infó: www.ledorak.com

Szólj hozzá!

Címkék: óra black led silver alumínium karóra aluminium ledes kisai keisan

A bejegyzés trackback címe:

https://ledora.blog.hu/api/trackback/id/tr862369832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása